l

Vertalingen in en uit het Frans

Een professionele vertaler of tolk geeft u de zekerheid dat uw communicatie met Franstalige relaties goed verloopt op de momenten die er écht toe doen. Op papier, of bijvoorbeeld bij de ontvangst van Franse gasten. Lees er hier meer over. 

l

Breed scala aan (technische) vakgebieden

Maar ook marketing, handleidingen, juridische stukken, correspondentie, websites en veel meer. 

l

Ondertiteling

Met een Franse ondertiteling krijgen uw bedrijfsvideo’s een veel groter bereik. Beschikt u over Franstalig materiaal, dan kan ik uiteraard ook een Nederlandse ondertiteling verzorgen.

l

Andere talen

Voor andere West-Europese talen doe ik een beroep op gespecialiseerde collega’s uit mijn professionele netwerk.

l

Taaltrainingen Frans

Wilt u uw eigen spreekvaardigheid in het Frans verbeteren? Of redden uw medewerkers zich niet goed genoeg in het Frans? Informeer naar de mogelijkheden voor privéles of cursussen in kleine groepen, of lees er hier meer over.

Erik Post Vertalingen

Meer dan dertig jaar ervaring als vertaler, tolk, docent en ondertitelaar voor de Franse taal. Ik ben beëdigd vertaler en dus ook beschikbaar voor het vertalen van officiële stukken.

Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers NGTV

De grootste Nederlandse organisatie van beroepsvertalers en –tolken. Met veel aandacht voor deskundigheidsbevordering en kwaliteit. Ik ben er al jarenlang lid van.

De voordelen van een zelfstandig vertaler

Kleinschaligheid en een lage overhead geven mij de ruimte om voor hetzelfde geld meer tijd en zorg aan uw vertalingen te besteden. En juist daardoor wordt een gewone vertaling echt een goede vertaling.

Klinkt dit goed?

Bel of mail dan voor meer informatie