Nu ook taaltrainingen

6 januari 2020

Het voelt een beetje als ‘back to my roots’ of – in goed Frans – ‘la boucle se boucle’. Meer dan twaalf jaar stond ik in het verleden voor de klas en gaf ik Franse les. Daarna ging ik fulltime freelancen als vertaler en tolk, in heel veel verschillende zakelijke omgevingen. En toch bleef de gedachte aan lesgeven altijd kriebelen….

En daarom bied ik nu ook taaltrainingen Frans aan.

Voor iedereen die beroepsmatig contact met relaties of bezoekers uit Franstalige landen heeft: managementassistenten, export- of accountmanagers, verkopers, servicemedewerkers, receptionisten enz.

Voor iedereen die in de praktijk merkt dat een beetje meer Franstalige bagage geen overbodige luxe zou zijn.

En voor bedrijven die beseffen dat investeren in talenkennis gelijkstaat aan investeren in een betere concurrentiepositie.

Hoe goed communiceert uw organisatie in het Frans?

Als medewerkers het Frans onvoldoende machtig zijn, dan kan dat de slagkracht van uw onderneming nadelig beïnvloeden. En is het tijd voor maatregelen.

Mijn trainingen zijn maatwerk, afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Maar ook degelijk en no-nonsense.

Meer informatie vindt u hier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Foto: difisher via pixabay.com

Voor ondersteuning bij uw communicatie in de Franse taal ben ik beschikbaar als:

Vertaler

Correspondentie, handleidingen, overeenkomsten, websites, berichten voor sociale media, brochures enz. enz. Ik vertaal ze in en uit het Frans. Lees er hier meer over.

Tolk

Bij een bezoek van Franstalige relaties kan een tolk haperingen in de communicatie voorkomen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of lees er hier meer over.

Docent Frans

Voor uw medewerkers of voor uzelf stel ik graag een praktijkgerichte training op maat samen. Want investeren in talenkennis is investeren in een betere concurrentiepositie. Lees er hier meer over.

Ondertitelaar

Videomateriaal van uw organisatie krijgt met een goede ondertiteling veel meer internationale impact. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of lees er hier meer over.